Αλέξη Τσίπρα γιατί ανέχεσαι το φερέφωνο του τουρκικού εθνικισμού Δ. Χριστόπουλο;

τουρκικό κεμαλικό φερέφωνο ο Δημήτρης Χριστόπουλος

Αλέξη Τσίπρα γιατί ανέχεσαι το φερέφωνο του τουρκικού εθνικισμού Δ. Χριστόπουλο;

Στέφανος Μυτιληναίος

Οι προκλητικές, ανιστόρητες και πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον τουρκικό εθνικισμό και νεοοθωμανικό επεκτατισμό δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Δημήτρη Χριστόπουλου, ότι «βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα», φανερώνουν πόσο επικίνδυνοι είναι κάποιοι που έχουν φωλιάσει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά στα εθνικά μας θέματα και ειδικά στη διασφάλιση της εδαφικής μας ακεραιότητας και της κοινωνικής ειρήνης.

Ο κύριος αυτός, παινεύεται ότι «έκοψε» από τη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ την Ελληνίδα Ρομά Μουσουλμάνα Σαμπιχά Σουλεϊμάν επειδή δήλωσε ότι «είναι μειονότητα μέσα στην μειονότητα» και ότι την απειλεί ο τουρκικός εθνικισμός, καθώς η ίδια δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία. Ο Δημήτρης Χριστόπουλος παινεύεται  ότι την «έκοψε» επειδή δεν θέλει να είναι «Τουρκάλα», ενώ ο ίδιος δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη Πομάκων και Τσιγγάνων μουσουλμάνων, αναγνωρίζει μόνο Τούρκους (ότι δηλαδή λέει και το τουρκικό προξενείο και οι πράκτορες της Άγκυρας), και γράφει προκλητικά ότι «από τη στιγμή που η ελληνική πολιτική στη Θράκη άλλαξε και από πολιτική διακρίσεων έγινε «ισονομία – ισοπολιτεία» οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέος κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, «πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών».

Αυτό το τουρκικό κεμαλικό φερέφωνο που ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστόπουλος κι οποίος υπηρετεί την εθνοκάθαρση των ελληνικών – πομακικών και ρομανικών μουσουλμανικών πληθυσμών με τις δηλώσεις του, όπως επιθυμεί και προωθεί το βαθύ κράτος της Άγκυρας, οφείλει τώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Ρούντι Ρινάλντι και η Σοσιαλιστική Τάση να ασχοληθούν μαζί του. Να ασχοληθούν μαζί του και να τον ξηλώσουν, όπως ξήλωσε αυτός την Τσιγγάνα που δήλωσε ότι την κατατρέχει ο τουρκικός εθνικισμός. Διότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με την «άλλη άποψη»! Άλλη άποψη είχε και η Σαμπιχά και το κεμαλικό φερέφωνο, Δ. Χριστόπουλος, την «αποκεφάλισε».

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δηλώσεις ρατσιστικές και ολοκληρωτικές (όλοι οι μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι, δεν υπάρχουν Τσιγγάνοι και Πομάκοι), αλλά και με δηλώσεις που εξισώνονται με εθνική προδοσία (αναγνώριση τουρκικής και όχι μουσουλμανικής μειονότητας).

Και μία ακόμα σημαντική επισήμανση: Αυτή είναι η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ; Όταν μια τσιγγάνα δηλώνει Ελληνίδα να την κόβουν από τις λίστες επειδή δεν δηλώνει Τουρκάλα; Έτσι σεβόμαστε το δικαίωμα του… αυτοπροσδιορισμού; Ή μήπως κάποιοι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πλήρως εναρμονισμένοι με τις βουλές του τουρκικού εθνικισμού;

Το θέμα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και δεν θα το αφήσουμε έτσι. Και κάτι ακόμα. Στα βίντεο που ακοκουθούν δείτε τους ανθρώπους των οποίων την ύπαρξη αρνείται ο Δ. Χριστόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ! Και σκεφθείτε διπλά εάν με την ψήφο σας στον ΣΥΡΙΖΑ θα στείλετε «διανοούμενους» σαν τον Δ. Χριστόπουλο να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.