Ασφαλώς και έπρεπε να χάσει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ! Και να καταποντιστεί! Γιατί κανένας άλλος με τόσο κυνικό και αμοραλιστικό τρόπο δεν προσέβαλε και δεν πρόδωσε λαό και πατρίδα!
Όπως στην περίπτωση του δημοψηφίσματος του 2015. Οπότε δεν ανέτρεψε μόνο το υπερήφανο ΟΧΙ του λαού, αλλά συλλήβδην και όλα εκείνα που είχε υποσχεθεί και χάρη στα οποία πέτυχε την άνοδό του στην εξουσία.
Γεγονός που σημαίνει ότι στις εκλογές του Σεπτέμβρη του ’15 έπρεπε μαζί με το συνοδοιπόρο του Καμένο να είχαν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Και μυστηριωδώς βγήκε και πάλι νικητής και τροπαιούχος μαζί με το συμπλωτήρα του, προκειμένου να συνεχίσουν το ολέθριο έργο, που τους είχαν αναθέσει οι πάτρωνές τους.
Και περιέργως μπήκαν στο περιθώριο εκείνοι που τόλμησαν να διαφωνήσουν με την πολλαπλά τερατώδη σε βάρος του λαού προδοσία! Εκείνοι, που τίμησαν την αρχική προς το λαό υπόσχεσή τους και σεβάστηκαν την ετυμηγορία του. Και έπρεπε να τιμηθούν δεόντως για την εμμονή τους στις αρχικές αρχές τους. Όπως ο Μανώλης Γλέζος, που κουβαλούσε στις πλάτες του μια ασυνήθιστα βαριά ιστορική διαδρομή. Ή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανέσυρε απ’ το τέλμα την ιδιότητα του Προέδρου της Βουλής. Και την αξιοποίησε, προκειμένου να κάμει βαρυσήμαντες διαπιστώσεις σχετικά με την περίπτωση του χρέους. Που εφεύραν οι «εταίροι» μας για να πετύχουν με την εξόντωση του ελληνικού λαού τη διάσωση των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών. Γεγονός, που αποκαλύφθηκε στη συνέχεια απ’ τους ίδιους τους οικονομικούς δολοφόνους μας!
Και, για να γίνει χειροπιαστό το πόσο υπεύθυνη και ουσιαστική ήταν η σύντομη θητεία της κ. Κωνσταντοπούλου στην Προεδρεία της Βουλής, αρκεί να τη συγκρίνουμε με τη στάση και συμπεριφορά της κ. Μπενάκη. Η οποία, ανακοινώνοντας στον κ. Παπούλια την εκλογή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας, απήγγειλε εκείνο το κατάπτυστο λογύδριο με το οποίο «προφήτευε» τα όσα δεινά κυοφορούνταν στα σκοτεινά καταγώγια του διεθνούς υπόκοσμου σε βάρος μας!
Αλλά η άκρως προκλητική συμπεριφορά των συριζαίων αποκαλύφθηκε τώρα με την ελεεινή προδοσία της Μακεδονίας. Οπότε θα έπρεπε να είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί! Και όμως παρά τις φυσιολογικές προβλέψεις βγήκαν και πάλι περιέργως αρκετά δυνατοί. Ώστε να αποτελούν την χρυσή εφεδρεία των εναντίον μας βυσσοδομούντων, ώστε να τους ανακαλέσουν και πάλι, εν καιρώ, απ’ την εφεδρεία στην πρωτοκαθεδρία!
Αν όμως ήταν απόλυτα φυσιολογικό να χάσει την πρωτοκαθεδρία ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και ύστερα από τόσα άθλια ανδραγαθήματα, δεν ήταν όμως καθόλου φυσιολογικό να την ξαναπάρει η ΝΔ. Και μάλιστα με τέτοιο πανηγυρικό τρόπο. Ύστερα από μια πορεία, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, κάπου 45χρόνων. Που στην ουσία ήταν μια σκυταλοδρομία γεμάτη σκάνδαλα, προδοσίες, κλοπές και ληστείες σε βάρος της πατρίδας και του λαού. Όταν θα ήταν αδύνατο για τον οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο να εμπιστεύεται αυτούς που τον έχουν κλέψει έστω και μια φορά, χωρίς να οφλισκάνει ανίατη μωρία! Ενώ στην προκειμένη περίπτωση αυτό έχει συμβεί απειράριθμες φορές!
Γίνεται νομίζω φανερό, όχι μόνο σπ’ τα όσα προαναφέρθηκαν αλλά και πάμπολλα άλλα, που θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι η δημοκρατία στη χώρα μας έχει, όπως εκ των πραγμάτων φαίνεται, αλωθεί! Και ότι ο λαός δεν παίζει στην εκλογική διαδικασία κανένα ουσιαστικό ρόλο. Περιοριζόμενος απλά στο ρόλο ενός άθλιου και αξιολύπητου κομπάρσου, απαραίτητου, για να στήνεται το κάθε φορά προεκλογικό σκηνικό. Σε τρόπον ώστε τα οποιαδήποτε εκλογικά αποτελέσματα να παρουσιάζουν μια κάποια αληθοφάνεια. Ενώ ο ίδιος λαός παρουσιάζεται εκ των υστέρων ως αποκλειστικός υπεύθυνος για τα οποιαδήποτε μετεκλογικά εγκλήματα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Για τα οποία και καθυβρίζεται σκαιότατα, επειδή αυτός ανέδειξε με την ψήφο του την αμαρτωλή κυβέρνηση. Για την οποία ακούγονται πολλά και διάφορα ευτράπελα: Όπως εκείνο το «θα επιπέσει βαρύς ο πέλεκυς επί τας κεφαλάς των υπευθύνων»! Και «άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια», όπως και ο ποιητής επισημαίνει.
Και επίσης είναι πρόδηλο ότι η κερκόπορτα της αλώσεως της δημοκρατίας μας, όπως επανειλημμένα από πολλούς και διαφόρους επισημαίνεται είναι η διαβόητη Singular Logic! Που ανήκει, όπως λέγεται, σε κάποιους σιωνιστές. Οι οποίοι και εκδίδουν τα εκλογικά αποτελέσματα άγνωστο πού και πώς με πλήρη αδιαφάνεια.
Ενώ θα μπορούσε την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων να την είχε αναλάβει κάποια επιτροπή Ελλήνων επιστημόνων εποπτευόμενη από διακομματική, από όλα τα συμμετέχοντα στις εκλογές κόμματα. Η ποία με πλήρη διαφάνεια, όπως συμβαίνει και με τις εισαγωγικές στα πανεπιστήμια εξετάσεις θα εξέδιδε αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα. Έτσι ώστε η Δημοκρατία όχι μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται αξιόπιστη! Και ο λαός ως αδιαμφισβήτητα υπεύθυνος να εισπράττει δικαίως τους οποιουσδήποτε ψόγους ή επαίνους!
Ποιος όμως θα αναλάμβανε μια τέτοια προσπάθεια, προκειμένου να κλείσει την κερκόπορτα της αποσαθρωμένης σήμερα στον τόπο μας δημοκρατίας; Όταν το καλπονοθευτικό σύστημα έχει βάλει φραγμό για τα κόμματα, που θα μπορούσαν να επιχειρήσουν μια τέτοια ανάσταση. Κι όταν οι εκάστοτε, υποτίθεται, «κυβερνώντες» είναι αναστήματα των αρχιτεκτόνων του διαβρωτικού της εθνικής μας υπάρξεως καθεστώτος. Στο οποίο έχουν παραχωρήσει, όπως εκ των πραγμάτων φαίνεται, εσαεί την εθνική μας κυριαρχία και περιουσία! Και όταν αυτοί οφείλουν την παράλογη πολιτική τους επιβίωση χάρη στο μαφιόζικο δολοφονικό αυτό καθεστώς.
Αφού σε μια αληθινή και όχι κάλπικη, όπως η σημερινή, δημοκρατία, θα εκλέγονταν οι έντιμοι και δεν θα στροβιλιζόμασταν στον φαύλο κύκλο των τώρα εναλλασσόμενων στην εξουσία προδοτών και απατεώνων!