Χωμένοι σε βαρέλια δίχως πάτους

Έτσι παρουσίασε ο Ρωσικός τύπος τη σημερινή ξεφτίλα στο Ελληνικό κοινοβούλιο με τη παρουσία Ελένσκι με τους δύο μπράβους του Αζόφ.

Εμείς δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο, δεδομένου ότι ήταν αναμενόμενο να συμβεί μετά από τη σωρεία των άστοχων και επικίνδυνων κινήσεων, που έχει κάνει «συμμορφούμενη προς τας υποδείξεις» των ξένων κέντρων, όπως της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Το γεγονός ότι κι άλλες χώρες της Ευρώπης κάνουν το ίδιο, δεν απαλλάσσει το πολιτικό προσωπικό, σχεδόν στο σύνολό του από τις τεράστιες ευθύνες του για την πολιτική που ακολουθεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας, επιταχύνοντας την εμπλοκή της σε μια ευρύτερη σύρραξη, κυρίως όταν όλα γίνονται ερήμην του ίδιου του ελληνικού λαού, όπως άλλοτε συνηθίζεται τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια.

Για τη σημερινή ντροπή ένα πράγμα έχουμε μόνο να πούμε:

Ο Ελένσκι τους ξελάσπωσε. Φέρνοντας και παρουσιάζοντας τους δυο μπράβους μαζί του – δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση «να μιλήσουν», επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν τελείως αδόκιμο – καθάρισε για λογαριασμό τους.Ολόκληρο το άρθρο εδώ:Χωμένοι σε βαρέλια δίχως πάτους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.