«Άγρια Δύση»

Σχόλιο της Ζαχάροβα στις κοτσάνες της Ισπανίδας Υπουργού «Ίσων ευκαιριών»

Η Ιρένε Μοντέρο, η Ισπανίδα υπουργός «Ίσων Ευκαιριών», μιλώντας σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ίσων Ευκαιριών του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων (της κάτω βουλής του ισπανικού κοινοβουλίου) στις 21 Σεπτεμβρίου, δήλωσε τα εξής:

«Αν μιλάμε για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, στην οποία έχουν δικαίωμα τα αγόρια και τα κορίτσια, από όποια οικογένεια και αν προέρχονται, γιατί όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, τα παιδιά απροσδιόριστου φύλου σε αυτή τη χώρα έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν το σώμα τους και να γνωρίζουν ότι κανένας ενήλικας δεν μπορεί να αγγίξει το σώμα τους, να γνωρίζουν ότι αν δεν το θέλουν, είναι μια μορφή βίας. Έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ότι μπορούν να αγαπούν ή να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όποιον θέλουν, βάσει συναίνεσης».

Σε μετάφραση στην «κανονική» γλώσσα, η Ισπανίδα υπουργός δήλωσε ότι η απαγόρευση της παιδοφιλίας αποτελεί μορφή κοινωνικής βίας κατά του παιδιού και ότι τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να κάνουν σεξ με ενήλικες.

Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην παιδαγωγική ψυχολογία.

Επομένως, αυτή δεν είναι απλώς η γνώμη ενός υπουργού στην κυβέρνηση ενός ευρωπαϊκού κράτους, αλλά ενός πτυχιούχου παιδαγωγικής και ψυχολογίας.

Η Ιρένε Μοντέρο, παρεμπιπτόντως, έχει ένα δυναμικό προσωπικό ρεκόρ. Τα τελευταία δύο χρόνια προωθεί επίσης το νομοσχέδιο «Για την ουσιαστική και αποτελεσματική ισότητα των τρανσέξουαλ και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ», το οποίο θα επέτρεπε, μεταξύ άλλων, τη χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και την ορμονοθεραπεία για παιδιά από την ηλικία των 12 ετών χωρίς ιατρική διάγνωση. Σύμφωνα με την ίδια, είναι απαράδεκτο τα «τρανς άτομα» να αναγνωρίζονται ως παθολογικά στα ιατρικά έγγραφα.

Είναι ενδεικτικό ότι εν μέσω του σκανδάλου που προκάλεσε αυτή η δήλωση, το «Υπουργείο Αλήθειας» προσέτρεξε σε βοήθεια αυτής της… Το υπουργείο βοηθήθηκε από το Associated Press, το οποίο έσπευσε να εξηγήσει στο εξοργισμένο αδαές» κοινό ότι η ειδική της «παιδικής ψυχής» είχε παρεξηγηθεί και η φράση είχε «βγει από τα συμφραζόμενα».

Η κατάντια της δήλωσης δεν έγκειται καν στη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας. Είναι το γεγονός ότι προωθείται με το σύνθημα του αγώνα για τα δικαιώματα των παιδιών: αν ένα παιδί δεν έχει στερηθεί την αθωότητά του, αυτό αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος των ανηλίκων στην αυτογνωσία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.