Να δείτε που στο τέλος η Κίνα θα σας ζητήσει αποζημιώσεις, τόσο για τις ζημιές που υπέστη, όσο και για τη σημαντική της προσφορά στη συγκράτηση της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο !!

Η επίσημη θέση της αμερικανικής κυβέρνησης δεν πρέπει να είναι απούσα στο ζήτημα του παγιδευμένου βίντεο σχετικά με τις δραστηριότητες της Pfizer

Global Times

Ένα βίντεο που πάρθηκε από κρυμμένη κάμερα, στο οποίο εμφανίζεται ένα στέλεχος της Pfizer να καυχιέται για το πώς η εταιρεία του διερευνούσε παραλλαγμένα στελέχη του ιού της COVID 19, που είχαν υποστεί προηγουμένως κατάλληλη βιοτεχνολογική επεξεργασία στα εργαστήριά της, ώστε να μεταλλαχθούν προκειμένου να αποκομίσει κέρδη από τη παραγωγή μελλοντικών εμβολίων mRNA, έχει κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα.

Στο βίντεο, ο Jordon Trishton Walker, που αναφέρεται ως Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Επιστημονικού Σχεδιασμού mRNA της Pfizer, ισχυρίζεται ότι η εταιρεία του διερευνά έναν τρόπο να «μεταλλάξει» το COVID μέσω της «Κατευθυνόμενης Εξέλιξης» για να προλάβει την ανάπτυξη μελλοντικών εμβολίων. Το εν λόγω στέλεχος μίλησε σε δημοσιογράφο του Project Veritas, σχετικά με το σχέδιο της Pfizer για τα εμβόλια κατά της COVID, ενώ αναγνώρισε ότι στον κόσμο δεν θα άρεσε καθόλου αυτή η πληροφορία, σε περίπτωση που γινόταν γνωστή στη δημοσιότητα.

Η Pfizer την Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση λέγοντας ότι «κατά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech, η Pfizer δεν έχει διεξάγει «έρευνα κέρδους λειτουργίας»1 ή με σκοπό την «κατευθυνόμενη εξέλιξη», αλλά πρόσθεσε: «Σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων, όταν ένας ιός δεν περιέχει γνωστές μεταλλάξεις ενισχυμένης λειτουργικότητας, ο ιός αυτός μπορεί να τροποποιηθεί γενετικά κατάλληλα, ώστε να καταστεί δυνατή η μελέτη της αντι-ιικής δραστηριότητας του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο».

1Σημ. μετ Η έρευνα Gain-of-function (έρευνα GoF ή GoFR) ή έρευνα κέρδους λειτουργίας, είναι η ιατρική έρευνα που τροποποιεί γενετικά έναν οργανισμό με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές λειτουργίες του.Ολόκληρο το άρθρο εδώ:Να δείτε που στο τέλος η Κίνα θα σας ζητήσει αποζημιώσεις !!

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.