Ανοικτές επιστολές διαμαρτυρίας, δυο αξιωματικών του Γερμανικού στρατού, για τη συνεχιζόμενη βοήθεια με βαρέα όπλα προς την Ουκρανία

Ανοικτές επιστολές διαμαρτυρίας, δυο αξιωματικών του Γερμανικού στρατού, για τη συνεχιζόμενη βοήθεια με βαρέα όπλα προς την Ουκρανία.

Μετά τις ανοικτές επιστολές διαμαρτυρίας τριών Γάλλων αξιωματικών των τριών όπλων, πήραν τη σκυτάλη οι Γερμανοί γενικοί αξιωματικοί, αν και ουδέποτε συνήθιζαν να διαμαρτύρονται.

Αυτές οι δυο ανοιχτές επιστολές, που ακολουθούν, κοινοποιήθηκαν από έναν Γάλλο αξιωματικό και δείχνουν ότι δεν υπάρχει καθόλου ομοφωνία στις τάξεις του ΝΑΤΟ υπέρ μιας ρωσοφοβικής σταυροφορίας που διεξάγεται αποκλειστικά προς όφελος των ΗΠΑ.

Τα επιχειρήματα που προβάλλουν αυτοί οι Γερμανοί αξιωματικοί είναι λίγο πολύ τα ίδια με των Γάλλων.

Ο τελευταίος μάλιστα φτάνει στο σημείο να καλεί σε διαδηλώσεις στους δρόμους.

***

Διαμαρτυρία κατά της συνεχιζόμενης υποστήριξης της Ουκρανίας από τη Γερμανία με άρματα μάχης και άλλο βαρύ πολεμικό εξοπλισμό

Ανοικτή επιστολή του Sebald Daum, υποστράτηγου εν αποστρατεία,

Με την απόφαση του ομοσπονδιακού καγκελάριου Scholz και της κυβέρνησής του να παραδώσει τελικά 14 άρματα μάχης «Leopard-2» στην Ουκρανία και να επιτρέψει σε άλλες χώρες του ΝΑΤΟ να διαθέσουν τα εν λόγω άρματα μάχης «Leopard» στην Ουκρανία, η Γερμανία εισέρχεται σε μια νέα φάση συμμετοχής της στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και με τον τρόπο αυτό εφαρμόζει στη πράξη τη δήλωση της υπουργού Εξωτερικών της, ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Με την απόφασή της αυτή, η Γερμανία όχι μόνο παρατείνει την αιματοχυσία στην Ουκρανία, αλλά γίνεται και μέρος του πολέμου. Ταυτόχρονα, η Ρωσία γίνεται όλο και περισσότερο ο εχθρός του γερμανικού λαού και καταστρέφεται ό,τι ήταν σημαντικό στις φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία, ιδίως στην Ανατολική αλλά και στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας στο σύνολό της.

Θα ήθελα λοιπόν να σας υπενθυμίσω μερικά σημαντικά γεγονότα:Ολόκληρο το άρθρο εδώ:Ανοικτές επιστολές διαμαρτυρίας δυο αξιωματικών του Γερμανικού στρατού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.