Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ καταρρέει

Έρικ Ζουέσε

Η αμερικανική αυτοκρατορία ξεκίνησε να υφίσταται στις 25 Ιουλίου 1945 υπό την προεδρία του Χάρι Τρούμαν, κατόπιν συμβουλής του ήρωά του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ. Ωστόσο η μοναδική αυτή αυτοκρατορία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε επιτυχώς αποκρύψει, χωρίς ποτέ να διεκδικεί τον αυτοκρατορικό της τίτλο, παρά το γεγονός ότι διαθέτει πλέον σήμερα 900 στρατιωτικές βάσεις εκτός αμερικανικού εδάφους, στις αποικίες (συμμάχους) της, διασκορπισμένες σε ολόκληρο τον κόσμο, και παρά το γεγονός ότι έχει γίνει, με μεγάλη διαφορά, η μεγαλύτερη αυτοκρατορία στην ιστορία του κόσμου (αυτές οι 900 ξένες στρατιωτικές βάσεις είναι επιπλέον των 749 αμερικανικών βάσεων στο εσωτερικό της χώρας).

Όμως σήμερα, η μεγαλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών έχει αρχίσει τη διαδικασία κατάρρευσής της, γεγονός που τεκμηριώνεται στο άρθρο, δείχνοντας πρωτίστως την ακρότητα των ψευδών που χρησιμοποιούν οι ηγέτες της («Ο αυτοκράτορας είναι γυμνός», αυτή είναι η αλήθεια, και το γεγονός που συμβαίνει σήμερα), και την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει, όλοι εκείνοι που «κατασκευάζουν» τις «πληροφορίες» και, επομένως, την «ιστορία». Μέσα από όλα τα ψέματά τους μπορεί κανείς να καταλάβει πραγματικά ποιοι είναι και τι ακριβώς κάνουν.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2016, η εξέχουσα ανεξάρτητη πολεμική ανταποκρίτρια – δημοσιογράφος, η Eva Bartlett πραγματοποίησε μια ομιλία στον ΟΗΕ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως μια ανεξάρτητη δημοσιογράφο που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Συρία χωρίς ποτέ να πάρει θέση με τη μία ή την άλλη εμπόλεμη πλευρά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 19λεπτη ομιλία της κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Πρέπει πραγματικά να την παρακολουθήσετε γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι 100% αληθινή (από όσο μπορώ να δω από τις δικές μου ανεξάρτητες πηγές):

https://web.archive.org/web/20170428135437/https:/www.youtube.com/watch?v=g1VNQGsiP8M

«Τα ψέματα των δυτικών μέσων ενημέρωσης για τη Συρία εκτίθενται (από την Καναδή δημοσιογράφο Eva Bartlett)» (στα αγγλικά), 19 λεπτά, Eva Bartlett, 10 Δεκεμβρίου 2016, Ηνωμένα Έθνη, Νέα Υόρκη.Ολόκληρο το άρθρο εδώ:Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ καταρρέει

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.