Ρωσία-ΝΑΤΟ: γιατί είναι «πόλεμος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανο-Ευρωπαίο»; – Είναι τα πυρηνικά ηλίθιοι !

Ρωσία-ΝΑΤΟ : Πόλεμος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανο-Ευρωπαίο

Μπορίς Γκουεναντέβιτς Κάρποφ

Έχει διακηρυχθεί ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», αλλά τα τρέχοντα γεγονότα τείνουν να μετατρέψουν τη σύγκρουση σε πόλεμο «μέχρι τον τελευταίο Ευρωπαίο». Το γεγονός ότι οι διάφορες χώρες της Ευρώπης βρίσκονται σε ουσιαστικό ανταγωνισμό μεταξύ τους προκειμένου να προμηθεύσουν τα πιο φονικά όπλα στην Ουκρανία δείχνει ότι η σύγκρουση, η οποία σήμερα είναι τοπική, θα μετατραπεί προφανώς σε περιφερειακή σύγκρουση σε όλη την Ευρώπη και πιθανότατα σε παγκόσμια κλίμακα, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν φυσικά στο απυρόβλητο.

Οι κλιμακώσεις είναι πολυάριθμες, τακτικές και συνεχείς. Από την προμήθεια αμυντικού εξοπλισμού, προχωρήσαμε γρήγορα σε ελαφρύ επιθετικό εξοπλισμό, στη συνέχεια σε βαρύ επιθετικό εξοπλισμό (άρματα μάχης και αεροπλάνα), και τώρα η Αγγλία ανακοινώνει ότι παραδίδει πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου που στην πραγματικότητα είναι «πυρηνικά πυρομαχικά».

Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να φανταστεί ότι η Ρωσία θα παραμείνει χωρίς να αντιδράσει; Μέχρι στιγμής η αντίδρασή της είναι μετριοπαθής, για πολλούς μάλιστα, υπερβολικά μετριοπαθής. Παρά ταύτα, οι Ουκρανοί υφίστανται πολύ βαριές απώλειες που μπορούν να αντισταθμιστούν μόνο με την αποστολή συνταξιούχων και παιδιών στο μέτωπο. Οι ξένοι μισθοφόροι, επίσης, πλήττονται βαριά και καθίσταται δύσκολο για την Ουκρανία να σχηματίσει νέες μονάδες για να αντικαταστήσει αυτές που καταστράφηκαν.Ολόκληρο το άρθρο εδώ:Ρωσία-ΝΑΤΟ: γιατί είναι «πόλεμος μέχρι τον τελευταίο Ουκρανο-Ευρωπαίο»; – Είναι τα πυρηνικά ηλίθιοι !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.